dinsdag 13 mei 2014

KOEKJE ANDERSOM

Geloof het of niet, maar het is zo. Koekjes met bijvoorbeeld chocolade erop zijn heerlijk, maar er is maar één echte manier om je koekje te eten. Want wat is er nou lekkerder, de bovenkant onder, of de onderkant boven? Of andersom? Je denkt nu misschien: Wat maakt dat nou weer uit? Geloof me. Het is een wereld van verschil.

Neem als voorbeeld een rijstwafel met BBQ smaak. Snack'a'Jack. Zou je de kant met de BBQ'poeder bovenaan of onderaan laten? Test het eens uit, ik durf te wedden dat als je de poeder aan de onderkant houdt en een hap neemt, de rijstwafel een stuk minder lekker is dan andersom!

Chocoladekoekjes. Wat is er lekkerder?! Juist, bijna niks. Maar ook bij de lekkerste chocoladekoekjes geldt: het doet er toe als je je koekje andersom houdt.

Geloof je het al? Niet?! Jij leest deze blog toch ook niet ondersteboven, of wel?! Now you see it. Het doet er toe. Andersom is not done.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

CITROENLOTION MET EEN VLEUGJE MUGGENHAAT

Als het nieuwe schooljaar begint, broeit mijn gedachten van goeie voornemens en initiatieven. Een soort oud en nieuw voor het komende s...