zondag 17 november 2013

CREATE YOUR OWN SUNSHINE

De grijze lucht, de kou, de regen. Het typische herfstweer heeft zich weer laten zien. Net als alle andere seizoenen heeft het wel wat om jezelf in de truien te verstoppen en te genieten van de frisse herfstlucht.




De winter laat ook niet lang meer op zich wachten. Maar ondanks dat het soms lijkt dat het altijd regent, het koud is en we ons ook wel eens heel 'unheimisch' voelen in deze periode, hoeven we natuurlijk niet bij de pakken neer te gaan zitten. Want ja, we kunnen ons nou eenmaal niet altijd bezomerd (nieuw woord) voelen. Iedere week, vanaf nu, post ik 5 leuke tips om de komende winter het zonnetje te laten schijnen. Niet alleen voor jezelf, ook om anderen in het zonnetje te zetten:

  1. Tip unooo: Verwen jezelf iedere dag door gewoon is even iets te gaan doen waar je zin in hebt. Be creative, ga muziek maken, hard zingen, net doen alsof je voor groot publiek aan het dansen of acteren bent. (Extra tip: doe dit op je slaapkamer...)
  2. Tip twunooo: Ga in plaats van eindelijk Facebook en Twitter afstruinen (zonder er iets mee op te schieten) een boek lezen. Met chocola. En een warm kleed. En HEEL VEEL kussens. 
  3. Ga op een echte donkere dag je kamer opruimen met de muziek op volume *mam ik hoor je niet*. Dan maak je én jezelf gelukkig én je moeder uiteindelijk ook.
  4. Aan het eind van de dag ben niet alleen jij, maar zijn ook je ouders moe. Zet eens een lekker bakje koffie of thee voor ze. (Voorkom teleurstellingen; doe dit ook voor de rest van de fam...)
  5. Nodig je vrienden uit voor een gezellig filmavondje. Ik zeg. DOEN.


Liefsssss.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

CITROENLOTION MET EEN VLEUGJE MUGGENHAAT

Als het nieuwe schooljaar begint, broeit mijn gedachten van goeie voornemens en initiatieven. Een soort oud en nieuw voor het komende s...